Актуални новини за зелените интериори и зелена реклама

БИОборд - партньор на конференцията Design People на Дибла »
БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.


ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ!!! »
Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината.


Специално предложение за подаръчни картини в два размера! »
В тази връзка предпразнично стартираме кампания за поръчки и закупуване на единични бройки картини с размер 50/50см. или такива с размер 25/25см, а специално по повод конгреса Buildingstyle 2017 в гр. Банско цените ще бъдат преференциални, а именно 70 лева за 25/25 см и 200/220 лева за 50 на 50 см. с рамка или без рамка. Картините могат да бъдат със светло или тъмно зелен мъх в комбинация с черна или бяла рамка!


Ново! Фигурални интериорни облицовки от скандинавски мъх »
Най-новото в сферата на интериорния дизайн са стенните облицовки MOSS design от естествен мъх. Лесният им и удобен монтаж, както липсата на каквато и да е било поддръжка на естествения мъх, са предпоставка за изключително стойностни оригинални решения. Разнообразието от цветове и щампи Ви предоставя възможност да съчетаете перфектно зелените пана със стила на Вашия проект и геометрията на дизайна.


Какво се случи на Buildingstyle 2016 през очите на БИОборд? »
БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSS design WILD и най-новите Grass Green цветове на скандинавските мъхове.


ЖИВИ ЛАМПИ С ПОЛЯРЕН МЪХ »
Серия лампи с естествен скандинавски мъх предлагат компаниите Бронлайт и БИОборд.


Направи си сам интериор с плочки MOSS design »
Акцията "Направи си сам интериор с плочки MOSS decor" предлага ограничени количества плочки мъх MOSS design с размер 50 на 50 см за декорация на вертикални повърхности.


Покана за "Мини на чисто" 2015 »
Група компании и агенция за нестандартна реклама БИОборд организират и през 2015 година инициативата за подобряване видимостта на пешеходните пътеки, този път чрез специални фосфоресциращи бои за постигане на по-траен ефект.


Коледна игра »
Официалният представител за България на пана и зелени стени от интериорни мъхове – “БИОборд” ЕООД и Градинарите организират Коледна игра, за да зарадват трима от вас.


Архитектурна конференция BUILDINGSTYLE 2014 и любопитните факти за скандинавските мъхове в природата и интериора »
За 12-та година се проведе архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2014. Събитието се проведе в СПА х-л Астера, гр. Банско от 27 до 30 ноември 2014 г. Разположените на щанда на БИОборд зелени стени и пана от мъх получиха огромен интерес от страна на архитекти, интериорни дизайнери и други специалисти в бранша като щандът се превърна в най-посещаваното място по време на конгреса.


Зелени стени и интериорни пана от мъх »
БИОборд ЕООД разработи нова серия луксозни декоративни зелени стени и интериорни пана за изискани заведения, хотели, спа зони, болници и дома. Зелените интериорни решения могат да се прилагат под формата на цели интериорни стени, интериорни пана и картини, интериорни акценти и архитектурни елементи, интериорно брандиране и декорация.


От септември ти водиш »
"Мтел" е компанията, която стои зад мащабната тийзър кампания "От септември ти водиш", която стартира на 11 август 2014 година беше комуникирана в телевизионни канали, печатни и онлай медии, традиционни и нестандартни канали на открито. Освен традиционните канали за реклама, оригиналната инициатива, която озадачи цяла България, комуникира своето послание и чрез нестандартната медия за зелени графити БИОборд.


Зелените мъхове за оригинални интериорни решения »
Оригиналните зелени покрития намират приложение при изискано брандиране интериора на луксозни ресторанти, барове и дискотеки с цел по-голямо удоволствие и комфорт за посетителите, при декорация на рецепцията, работното място или зони за релакс в офиса за по-добра и продуктивна среда, при нестандартни интериорни решения в дома - поради релаксиращия им ефект, а даже и в болнични заведения с оглед облекчаващите умората свойства.


Без общински разрешителни за билборди чрез почистване (зелени графити)? »
Иновативният метод за ефективна реклама комуникира Вашето послание и почиства тротоара. Няма забрана за почистване на обществени настилки. Противно на това, чистите или зелени графити са метод за маркиране на обществените повърхности с комерсиална или некомерсиална цел не как да е, а чрез почистването им. И тъй като бихме искали да ги отличим от познатите графити, графитаджии и други подобни формати, които законът приема като акт на вандалщина, ние ги наричаме - БИОборд или БИОборд чрез почистване (идващо от рекламен билборд, изработен чрез почистване на настилката). БИОбордът чрез почистване е начин да рекламирате на открито оригинално, нестандартно, целенасочено към желаните клиенти и не на последно място - екологично.


M&S превърна истинска трева в моден подиум »
Яна Грудева, Никол Станкулова и Гергана Малкоданска бяха сред топ моделите, които показаха най-доброто от колекциите пролет-лято 2014 на британската марка Marks & Spencer. Върху подиум от истинска трева и пролетни цветя, реализиран от агенция BIOboard, топ модели представиха пролетно-лятната колекция на Marks & Spencer. В дефилето взеха участие супер моделът и телевизионна водеща Никол Станкулова и „българската Никол Кидман” Гергана Малкоданска. Водеща на ревюто беше очарователната Яна Грудева, която също дефилира с неподправена грациозност върху свежата трева. За музикалната селекция с DJ сет наживо се погрижи нашумялата DJ Dessy, позната още от триото Sentimental Swingers и като вокал на групата Phuture Shock.


"Карай трезво" учи младите шофьори на отговорно поведение на пътя »
"Загорка" АД инициира кампанията за безопасно поведение на пътя за втора поредна година. Тя е насочена основно към младите шофьори (18-24 години) и цели да обърне внимание върху вредното влияние и рисковете от шофиране след консумация на алкохол и да допринесе за намаляване на пътно-транспортните произшествия в страната.


Стартира кампания "Мини на чисто!" »
Инициативата "Мини на чисто" започва на 22 април и е свързана с безопасността на движението. Цел на организаторите е да привлекат вниманието на участниците в трафика към пешеходните зони. За целта над 50 пътеки в центъра на София ще бъдат основно почистени и маркирани със знаци и послания – "Мини на чисто“.


Mъховете в природата като натурално средство за брандиране и истински зелена реклам »
Осъзнавайки естествените качества на мъховете, разработихме технология за изобразяване на различни знаци, обемни форми и инсталации в областта на рекламата изцяло от естествени мъхове. Опитът ни показва, че те не само допринасят за изключително интересна и приятна за окото рекламна комуникация, но и категорично идентифицират нашите клиенти като “зелени”, благодарение на натуралния им външен вид и близост до природата.

Нашите проекти

Проекти на открито
Проекти на закрито