TELUS International Europe: JOIN OUR TEAM!

обратно в основна галерия »

Нашумялата напоследък с привлекателните работни условия компания TELUS International Europe покани млади и амбициозни хора, говорещи чужди езици, да се присъединят към енергичния им екип чрез нестандатния канал на открито БИОборд. В желанието си да реализират адекватна комуникационна кампания в рамките на умерен бюджет и едновременно с това да насочат своето послание към специфична студентската аудитория, Телус се възползваха от най-силните предимства на зелената реклама чрез почистване (зелени графити), а именно оптимална комбинация между мащаб, добра целенасоченост и богати възможности за игра с публиката.


За да покрие максимално голяма студентска аудитория с чужди езици и т.нар. "геймъри", които компанията наема активно, на 29 септември 2014 година - след старта на академичната година на УНСС и непосредствено преди откриването и в Софийски университет, екипът на БИОборд разположи над 20 броя еко щампи, т.нар. Green graffiti с характерна за Телус графична визия и приветливо послание на входа на градинката на театър Иван Вазов, ключови локации в Студентски град, около Ректората на СУ и спирката на Плиска. Няколко от най-важните позиции бяха насочени към посетителите на популярния клуб за видео игри 'Mania" в Студентски град, а други бяха изобразени непосредствено пред супермаркет Фантастико и тротоарните площи в района на спортна зала Христо Ботев. 


Непосредствено след разполагането на зелените принтове (грин графитите), БИОборд и креативният екип на Телус обявиха награда за този, който публикува на страницата на компанията във фейсбук местоположенията на най-голям брой рекламни щампи. Играта предизвика допълнителен интерес и създаде предпоставки за интерактивност с феновете в социалните мрежи.


Снимки на някои от рекламните изображения на кампанията можете да разгледате по-долу. Забележете, че ефектът на екологичните принтове е еднакво добър, както на суха, така и на мокра повърхност.  


Зелени графити за Телус Екологични графити


Оригинална рекламаЗелени графити върху асфалта


Екологични принтовеЗелени принтове в градинка Иван Вазов в СофияНашите проекти

Реклама на открито
Проекти на открито
Реклама и събития на закрито
Проекти на закрито