Зелени графити - ефектна реклама през лятото

БИОборд чрез почистване, грийн графити, еко графити, зелени графити, почистени щампиclean advertising, clean tagging или water advertising. Независимо от това кои как го нарича - това е оригинален и ефективен метод за иновативна комуникация и ефектна екологична реклама на открито, която може да се прилага като допълнение към стандартните билборд кампании или вместо тях.

Зелени графити Еко графити


Използвайки само вода, водоструйка и шаблон поставяме рекламни печати, наречени БИОборди чрез почистване или грийн графити, директно на тротоара, улицата или площада, почиствайки външните настилки под шаблона. Тази техника реализира запомняща се и контрастираща на фона на градската сивота комуникация на открито, високоефективни рекламни послания и една по-чиста улица. Ако все още не сте виждали как се правят екологичните билборди чрез почистване (гринграфити), гледайте видеото за актуалната и любопитна кампания "От септември-ти водиш" на МТел, която озадачи цяла България през август 2014 година.


За разлика от традиционните рекламни носители рекламата чрез почистване не разходва хартия, винил, мастило или електричество за осветление на билборд съоръжения и е най-екологичният познат метод за външна реклама. Трайността на рекламните щампи чрез почистване е от 2 седмици до няколко месеца, взависимост на локацията, на която са разположени.

Екологична реклама Зелена реклама

Съдейки от опита на чуждестранните ни партньори, никъде няма забрана за почистване на обществени настилки и обекти. Подобен текст не съществува в законовата уредба и у нас. Отговорността за разполагането на почистените билборди се поема от нашата фирма по договор. Допълнително ще се погрижим да съгласуваме кампанията с общинската администрация или да осигурим разрешителни за достъп до определени локации, когато това е необходимо.

Нестандартна реклама във Варна Еко билборд чрез почистване