Зелен билборд - иновативна реклама за всеки сезон

Кой ли рекламен канал би могъл да бъде по-зелен от екологичната комуникацията с естествен горски мъх или свежа зелена трева? Мъхът и тревата са живи растения, които прилагаме както върху билбордове и други вертикални или хоризонтални повърхности за out-of-home кампании, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции на закрито.

В течение на времето успяваме да превърнем комуникация с естествен мъх и трева в изящно изкуство в областта на нестандартната реклама и зелена комуникация. В днешни дни рекламните посланията от естествен мъх могат да бъдат инсталирани, както на калкан на сграда, билборд или друга повърхност по Ваше желание, така и на закрито за Вашето изложение, конференция или друг вид събитие с трайност от няколко дни до една година според нуждите на кокретния проект.

Излишно е да споменаваме, че по-зелен канал за комуникация не съществува. Изображенията с мъх и трева са перфектното екологично средство да рекламирате Вашия продукт по оригинален начин, особено когато желаете ефективно да комуникирате неговата екологична и природосъобразна стойност или качество. Категорично можем да Ви препоръчаме да ги използвате като натурално средство за брандиране и истински зелена визия на Вашата хотелска рецепция, офис или корпоративна идентичност.

Цветни мъхове
За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. На снимките по-долу можете да разгледате как изглежда в суров вид новия ни продукт, както и снимки от проекти с приложение на зелени мъхове.