Медицинска конференция в НДК - октомври 2015 година

обратно в основна галерия »

За събитието


В началото на октомври 2015 год. в НДК се проведе една от най-мащабните конференции, представяща иновативен медицински продукт на водещ фармацевтичен производител, които запазваме в конфиденциалност. Стотици специалисти в областта на ендокринологията от цялата страна се събраха, за да чуят представянето и да се запознаят с особеностите на продукта.


Задачата


Организаторите на конференцията имаха сложната задача да впечатлят взискателните гости на конференцията и да я превърнат в незабравимо събитие на фона на консервативната атмосфера в Националния Дворец на Културата.


Идеята за оригинална реклама


За да постигне поставените цели, БИОборд получи възможността буквално да внесе зеленината на природата в Националния Дворец на Културата и така да "разчупи ледовете" в един от градските символи на столицата. Гостите бяха приветствани от оригинален брандинг на БИОборд, изработен от богата гама естествени материали, сред които акцент постави зеленият надпис от трева, камъни и цветя с името на представяния продукт в предверието след входа на НДК. Истинска 100 метрова тревна пътека с флорални мотиви покрай нея отвеждаше посетителите до брандинг табела от полярни мъхове MOSS Decor, разположена в зоната за посрещане на гости - непосредствено до входа на самата конферентна зала. Залата беше брандирана с мащабни по размер био-борди от горски мъх с размери над 5 метра височина и 2 метра ширина, монтирани зад сцената и отстрани на нея, а самият подиум беше покрит с естествен горски мъх и акценти от цветя и камъни.


Предизвикателство и изпълнение


Внушителните размери на зелените брандиращи елементи и рекламни инсталации, мястото на събитието и малките срокове за монтажни дейности в НДК се превърнаха в истинско изпитание за ентусиазирания екип на БИОборд. В проектът бяха вложени над 200 кг. горски мъхове, осигурени от специални ферми за отглеждане на горски мъх, над 100 кг. трева, 250 кг декоративни камъни, 150 броя цветя и 5 броя дървета. Въпреки сложността на проекта, екипът на БИОборд го реализира с голямо удоволствие и енергичност. Крайният резултат от усилията, който можете да видите на снимките по-долу, доставиха огромно удовлетворение на екипа, а позитивните отзиви на доволните клиенти и гостите на събитието засилиха още повече това усещане.


Повече снимки можете да видите в албума по-долу:


Зелена реклама в НДК - идеи за нестандартна реклама Зелена пътека в НДК - оригинална идея за реклама


Зелена реклама в НДК - идеи за нестандартна реклама Зелена пътека в НДК - оригинална идея за реклама


Конференция в НДК - идеи за нестандартна рекламаЗелена сцена от мъх - идея за иновативна реклама


Зелен брандинг от от мъхТабела от Скандинавски мъх - идея за нестандартна реклама


Нашите проекти

Проекти на открито
Проекти на закрито