Стратегия на нестандартната реклама

Ограничения в формата и размера на рекламните послания за нас не съществува. Можем да постигнем всякакви форми, размери и обем на рекламната Ви кампания.

На практика за нас ограничения в формата и размера на рекламните послания и инсталации не съществува. Разбиранията за стратегически реализирана рекламна кампания придобиват различно измерение с нашите проекти, защото инсталации ни са винаги в крак с времето, отразят най-актуалните новини и събития и тенденции. Винаги се стремим, когато е възможно, да създаваме нашите натурални инсталации в унисон със заобикалящата ги среда. 

Представете си например рекламно пано от естествен горски мъх върху калкан със северно изложение, където обичайно се очаква появата на мъхове. Подобно звучене имаше кампанията за един най-популярните бирени брандове през Април и Май 2012 год, за която беше изградена инсталация от над 100 кг. мъх с размер 5 на 9 метра на калкан на сграда в центъра на София. Финалното изображение, което представляваше зелена брандирана бутилка от мъх, беше изградено постепенно в рамките на месец чрез отделни елементи от мъх, символизиращи основните ценности на популярния бранд. Този проект получи силен отзвук и позитивни отзиви, и попадна сред някои от най-популярните световни рекламистки онлайн издания. Най-важното - ние Ви даваме пълна свободата да разгърнете изцяло своето креативно въображение.

Зелен билборд