Актуални Новини

БИОборд на Dibla Design people 2019 16.4.2019 г. 08:59:14 БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България. Ново! Часовник от скандинавски мъх 03.4.2019 г. 10:42:31 Единични бройки картини с размер 50/50см., размер 25/25см и часовници от скандинавски мъх на специални цени за празниците. Повече прочетете тук... Важна информация за скандинавските мъхове 12.12.2017 г. 13:33:36 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Специално предложение за картини с мъх по повод Buildingstyle 2017 29.11.2017 г. 11:10:41 Предпразнично стартираме кампания за поръчки и закупуване на единични бройки картини с размер 50/50см. или такива с размер 25/25см, а специално по повод конгреса Buildingstyle 2017 в гр. Банско цените ще бъдат преференциални.
Всички актуални новини »Мъховете са едни от най-старите и разпространени в природата растителни видове. Те покриват значителна част от земната повърхност. В природата съществуват различни видове мъхове, които дори под дебелата снежна покривка остават вечно зелени и са невероятно красиви, даже и изсъхнали. Тази зеленина се поддържа лесно, има силен аромат, ефектна е, създава чувство на мекота, комфорт и усещане за разходка в гората. 

 

Осъзнавайки естествените качества на мъховете, разработихме технология за изобразяване на различни знаци, обемни форми и инсталации в областта на рекламата изцяло от естествени мъхове. Опитът ни показва, че те не само допринасят за изключително интересна и приятна за окото рекламна комуникация, но и категорично идентифицират нашите клиенти като “зелени”, благодарение на натуралния им външен вид и близост до природата.


Цветни мъхове
За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. На снимкaтa по-долу можете да разгледате как изглежда в суров вид новия ни продукт.Всички актуални новини »

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито