Актуални Новини

БИОборд на Dibla Design people 2019 16.4.2019 г. 08:59:14 БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България. Ново! Часовник от скандинавски мъх 03.4.2019 г. 10:42:31 Единични бройки картини с размер 50/50см., размер 25/25см и часовници от скандинавски мъх на специални цени за празниците. Повече прочетете тук... Важна информация за скандинавските мъхове 12.12.2017 г. 13:33:36 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Специално предложение за картини с мъх по повод Buildingstyle 2017 29.11.2017 г. 11:10:41 Предпразнично стартираме кампания за поръчки и закупуване на единични бройки картини с размер 50/50см. или такива с размер 25/25см, а специално по повод конгреса Buildingstyle 2017 в гр. Банско цените ще бъдат преференциални.
Всички актуални новини »

Ново! Фигурални интериорни облицовки от скандинавски мъх

Стенните облицовки от полярен мъх са една от най-актуалните тенденции в интериора, използват се за всякакви помещения, не изискват поддръжка, създават уют в помещенията и най-важното ни предразполагат да развихрим креативността и въображението си.

Фигурални панели от полярен мъх

Ресторант на Шеф Петров - декоративни облицовки за стена с фигури и мъх

В ролята си на водещ производител и официален вносител на интериорни стени и панели от горски мъх сме задължени да бъдем винаги в крак с последните иновации в областта на нестандартните и естествено зелени покрития в скандинавския дизайн.

БИОборд има удоволствието да Ви представи най-новото в тази сфера - т.нар. фигурални MOSS design панели, които предлагаме едва от началото на тази година и вече предизвикват сериозен интерес, а архитекти и интериорни дизайнери прилагат успешно в свои проекти. Фигуралните панели MOSS design се монтират лесно и удобно, както самостоятелно като картини и акцентни пана, така и разположени във формата на невероятно красиви декоративни стени с висока творческа стойност. Разнообразието от цветове и щампи Ви предоставя възможност да съчетаете перфектно зелените пана със стила на Вашия проект и геометрията на дизайна. Предлагаме на Вашето внимание само няколко от възможните разновидности, част от които вече могат да се видят в чисто новия салон на открито на Secret by Chef Petrov-Sofia на бул."Цар Освободител" 12 в гр. София, където са в перфектно съчетание с изисканата висша кухня и неповторимото за България истинско пет звездно обслужване в ресторанта.

За повече информация и поръчки, моля пишете на нашата офис ел.поща office@BIOboard.bg или ни потърсете на познатите Ви телефони за връзка.


Интериорни облицовки за стена - панели с интериорен мъх в лятната градина на Шеф Петров

Интериорни облицовки за стена

Облицовки за стена в интериор от северен мъх

Всички актуални новини »

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито