Актуални Новини

Ново! Часовник от скандинавски мъх 04.12.2018 г. 11:03:41 Единични бройки картини с размер 50/50см., размер 25/25см и часовници от скандинавски мъх на специални цени за Коледните празници. Повече прочетете тук... Важна информация за скандинавските мъхове 12.12.2017 г. 13:33:36 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Специално предложение за картини с мъх по повод Buildingstyle 2017 29.11.2017 г. 11:10:41 Предпразнично стартираме кампания за поръчки и закупуване на единични бройки картини с размер 50/50см. или такива с размер 25/25см, а специално по повод конгреса Buildingstyle 2017 в гр. Банско цените ще бъдат преференциални. Идеи за зелени подаръци от Скандинавски мъх 09.11.2017 г. 08:54:34 БИОборд има удоволствието да представи уникални Коледни стъклени топки, пълни с естествен скандинавски мъх MOSS design.
Всички актуални новини »

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ!!!

Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх.

Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. 
Уверяваме Ви - те не са изсъхнали или погубени! Това се случва, тъй като въздухът в помещенията е сух (под 40%) поради интензивната работа на отоплителните уреди и мъховете са отдали напълно съхранената в себе си влага, след което са претърпели процес на втвърдяване. Това е абсолютно нормално свойство и не бива да Ви безпокои! Просто избягвайте да ги докосвате. Мъховете отново ще абсорбират влага и омекнат при възвръщане на нормални стойности на влажността на въздуха - било то по естествен път или чрез поставяне на овлажнителен уред за въздуха, което е силно препоръчително за обитателите на помещенията. Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост. 

Повече за свойствата на мъха MOSSdesign четете тук.


Зелена стена от скандинавски мъх в офис

Всички актуални новини »

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито