Актуални Новини

Сърце от мъх 31.1.2020 г. 07:20:25 Във връзка с предстоящия празник на любовта ние ви предлагаме червено сърце от скандинавски мъх, което да внесе свежест и романтика във всеки дом. Важна информация за скандинавските мъхове 30.1.2020 г. 10:13:20 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Краси Капитанов и БИОборд в проекта Ginger Layout 20.11.2019 г. 11:20:20 Студиото за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд изобрази зелените WILD щрихи в стилния интериор БИОборд на Dibla Design people 2019 16.4.2019 г. 08:59:14 БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.
Всички актуални новини »

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ!!!

Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх.

Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. 
Уверяваме Ви - те не са изсъхнали или погубени! Това се случва, тъй като въздухът в помещенията е сух (под 40%) поради интензивната работа на отоплителните уреди и мъховете са отдали напълно съхранената в себе си влага, след което са претърпели процес на втвърдяване. Това е абсолютно нормално свойство и не бива да Ви безпокои! Просто избягвайте да ги докосвате. Мъховете отново ще абсорбират влага и омекнат при възвръщане на нормални стойности на влажността на въздуха - било то по естествен път или чрез поставяне на овлажнителен уред за въздуха, което е силно препоръчително за обитателите на помещенията. Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост. 

Повече за свойствата на мъха MOSSdesign четете тук.Всички актуални новини »

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито