Актуални Новини

Сърце от мъх 31.1.2020 г. 07:20:25 Във връзка с предстоящия празник на любовта ние ви предлагаме червено сърце от скандинавски мъх, което да внесе свежест и романтика във всеки дом. Важна информация за скандинавските мъхове 30.1.2020 г. 10:13:20 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Краси Капитанов и БИОборд в проекта Ginger Layout 20.11.2019 г. 11:20:20 Студиото за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд изобрази зелените WILD щрихи в стилния интериор БИОборд на Dibla Design people 2019 16.4.2019 г. 08:59:14 БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.
Всички актуални новини » 

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

През първата седмица на април „Дибла“ отново събра повече от 100 от най-изявените родни дизайнери и представители на 13 от водещите фирми в бранша на ежегодната конференция Design People в гр.Пловдив.

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.

Презентация на БИОборд на конференцията на Дибла

Презентацията на фирмата беше приета с голям интерес от публиката, а Любомир Любомиров демонстрира нагледно някои от основните качества на покритията от скандинавски мъх MOSS design, представи най-новия им продукт MOSS wild и отговори с компетентност на множество въпроси от заинтересованата аудитория.

Зелена стена от зеленини и естествени растения MOSS design

Възможността да комбинират скандинавски мъх с всякакви други мъхове, зеленини и растения чрез серията зелени стени MOSS wild привлече дизанерите към щанда на БИОборд, където всеки от тях можеше да се докосне на практика до представените мостри от новия продукт.

Щандът на БИОборд с мостри на зелени пана от скандинавски мъх MOSS design и естествени растения

Зелени пана от скандинавски мъх MOSS design на конференцията на Дибла

 

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито