Актуални Новини

Сърце от мъх 31.1.2020 г. 07:20:25 Във връзка с предстоящия празник на любовта ние ви предлагаме червено сърце от скандинавски мъх, което да внесе свежест и романтика във всеки дом. Важна информация за скандинавските мъхове 30.1.2020 г. 10:13:20 Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх. Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. Краси Капитанов и БИОборд в проекта Ginger Layout 20.11.2019 г. 11:20:20 Студиото за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд изобрази зелените WILD щрихи в стилния интериор БИОборд на Dibla Design people 2019 16.4.2019 г. 08:59:14 БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.
Всички актуални новини »

КРАСИ КАПИТАНОВ И BIOBOARD В ПРОЕКТА GINGER LAYOUT

От началото на месец октомври новооткритият Ginger Layout ви приветства с "Добре дошли"! В края на месец септември в столичния мол Сердика беше открит Ginger Layout – заведение не само с безупречно качество на предлаганата храна, но и с емблематичен и неповторим интериор по авторски проект на Красимир Капитанов – Дизайнер на годината 2018. Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.

MOSS wild зелена стена от мъх и растения в заведение в мол Сердика

Декоративните интериорни стени от серията MOSS wild бяха представени по-рано тази година в гр. Пловдив в рамките на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн Design > People пред водещи дизайнери и проектанти от представителите на БИОборд  и намериха естествено приложение като основен интериорен акцент на терасата на заведението. Ето какво каза и самият Краси Капитанов за връзката на зелените вертикални градини с цялостната концепция на интериора:

"В този обект зелените вертикални градини на БИОборд  имат не само естетически ефект, а допълват перфектно и променят изцяло контекста на цялостното дизайнерско решение! Благодаря на колегите за перфектното професионално отношение. Смело мога да добавя, че постигнатият резултат надхвърли моите очаквания!"

Зелена стена естествени растения в GINGER - мол Сердика


Интериорните зелени стени от серията МOSS wild създават усещане за близост до природата и въздействат релаксиращо. Характерното за тях е, че не изискват поливане, поддръжка или специални грижи, изградени са от естествени растения в специално състояние като селекцията и богатството на растителните видове зависи от дизайнерската композиция и може да съдържа скандинавски и други видове горски мъх, евкалиптови клони, бръшлян, папрати, люлякови клони, диво грозде и т.н. Повече можете да прочетете на сайта на БИОборд ТУК.

Нашите Проекти

Проекти на открито
Проекти за закрито