Билборд от естествени цветя на бул.Витоша

обратно в основна галерия »

През пролетта на 2014 година една от най-големите световни модни марки категорично отличи представянето на своята пролетна линия чрез флорален билборд под формата на гигантска чанта пълна със естествени цветя и поставена върху зелен тревен килим в центъра на столичния бул. Витоша - точно пред магазина.


Истинско предизвикателсво и едновременно удоволствие за нашия екип беше да отговори на специалните изисквания на клиента и да съобрази натуралните багри на природата със специфичната цветова гама на модната марка. Затова флоралните багри бяха в тон с естествени цветове на пролетната им еко колекция.


Билборд от цветя Флорален билборд на бул. Витоша


Флоралният БИОборд е перфектното решение за зелена реклама, ако желаете да бъдете оригинални, да привлечете вниманието на всички и да символизирате природосъобразните характеристики на Вашия продукт или услуга. Ако искате не само да изглеждате "зелени" и оригинални, но и да бъдете наистина такива, Ви препоръчваме използването на натурални материали, каквито са естествените растения и цветя. Когато желаете за символизирате свежестта и натуралните качества на Вашите продукти и услуги, това правилния избор. Способни сме да изработим всякакъв вид вертикални, хоризонтални и обемни конструкции чрез растения или зелена трева, независимо от техния обем или форма.


Нашите проекти

Проекти на открито
Проекти на закрито