Зелени стени | Зелена реклама | Зелени пана от мъх | BIOboard

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ

29.01.2020

Не се притеснявайте, ако Вашите любими зелени стени или пана от мъх са твърди на пипане в този зимен период от годината. 
 
Уверяваме Ви - те не са изсъхнали или погубени! Това се случва, тъй като въздухът в помещенията е сух (под 40%) поради интензивната работа на отоплителните уреди и мъховете са отдали напълно съхранената в себе си влага, след което са претърпели процес на втвърдяване. Това е абсолютно нормално свойство и не бива да Ви безпокои! Просто избягвайте да ги докосвате. Мъховете отново ще абсорбират влага и омекнат при възвръщане на нормални стойности на влажността на въздуха - било то по естествен път или чрез поставяне на овлажнителен уред за въздуха, което е силно препоръчително за обитателите на помещенията. Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост. 
 
Зелени стени от мъх

Сподели

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.