Зелена реклама | Зелени стени | BIOboard

Какво се случи на Buildingstyle 2016 през очите на БИОборд?

27.11.2016

И тази година по традиция в град Банско се състоя строително-архитектурния форум Buildingstyle в периода 24-27 ноември, а щандът на фирма БИОборд беше разположен в залата за кафе паузи на конферентната сграда към хотел Астера и внасяше зеленина и свежест, контрастирайки на фона на всички останали материали в областта на строителството и интериора.
БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSSdesignWILD с уникална мостра под формата на красива картина и най-новите Grass Green цветове (light и dark) на познатите ни скандинавски мъхове MOSS design Новият продукт от серията WILD (на снимката горе вдясно) представляваше творческа комбинация от различни естествени горски видове - мъхове и лишеи, коренчета, листа от евкалиптово дърво,папрати, диво грозде и други типове зеленина.
 
Пана от полярен мъх на Събитие за архитекти
Оригиналното излъчване на изложените мостри привлече десетки водещи архитекти и специалисти в бранша, които имахa възможност да се запознаят с качествата на естествено зелените интериорни пана от близо. Гостите на щанда получиха информация от кухнята за производството и високото ниво на изработка на максимално обогатените с мъх зелени панели MOSS decor. Не на последно място посетителите заявиха участие в томболата на БИОборд като оставиха своята визитка в специално подготвена купа.
 
Скандинавски мъх с нови цветове
Наградата в томболата представляваше красива бяла рамка с тъмно зелен горски мъх, която отиде в ръцете арх. Светлана Вълева от Габрово, чиято визитна картичка изтеглиха от купата безпристрастно най-малките посетители на форума. За да стане още по-интересно и да се запази интригата, БИОборд бяха подготвили и втора награда - черна рамка със светло зелен полярен мъх. Този път арх. Боряна Христова от Пловдив демонстрира бързи реакции и завидни знания като отговори на всички въпроси за качествата на скандинавските мъхове и така грабна втората картина. След томболите купонът продължи на пълна пара, а с музика и танци вечерта неусетно се изниза. Остана прекрасното усещане от празника, наречен Buildingstyle 2016, удовлетвореността от свършената работа и срещите с приятели.
 
 
Зелени пана от мъх представи БИОборд