БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019 | BIOboard

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

25.04.2019

През първата седмица на април „Дибла“ отново събра повече от 100 от най-изявените родни дизайнери и представители на 13 от водещите фирми в бранша на ежегодната конференция Design People в гр.Пловдив.

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.

БИОборд представят серията зелени стени MOSS wild

БИОборд на Dibla Design People

Презентацията на фирмата беше приета с голям интерес от публиката, а Любомир Любомиров демонстрира нагледно някои от основните качества на покритията от скандинавски мъх MOSS design, представи най-новия им продукт MOSS wild и отговори с компетентност на множество въпроси от заинтересованата аудитория. 

Възможността да комбинират скандинавски мъх с всякакви други мъхове, зеленини и растения чрез серията зелени стени MOSS wild привлече дизанерите към щанда на БИОборд, където всеки от тях можеше да се докосне на практика до представените мостри от новия продукт.

Зелени пана от скандинавски мъх БИОборд на Дибла Design people 2019

 

 

 

 

 

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.