Mъховете в природата като натурално средство за брандиране и истински зелена реклама | BIOboard

Mъховете в природата като натурално средство за брандиране и истински зелена реклама

15.05.2014

Мъховете са едни от най-старите и разпространени в природата растителни видове. Те покриват значителна част от земната повърхност. В природата съществуват различни видове мъхове, които дори под дебелата снежна покривка остават вечно зелени и са невероятно красиви, даже и изсъхнали. Тази зеленина се поддържа лесно, има силен аромат, ефектна е, създава чувство на мекота, комфорт и усещане за разходка в гората. 

Мъхът в природата

Осъзнавайки естествените качества на мъховете, разработихме технология за изобразяване на различни знаци, обемни форми и инсталации в областта на рекламата изцяло от естествени мъхове. Опитът ни показва, че те не само допринасят за изключително интересна и приятна за окото рекламна комуникация, но и категорично идентифицират нашите клиенти като “зелени”, благодарение на натуралния им външен вид и близост до природата.

Зелени стени от мъх за събития

 

За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. На снимкaтa по-долу можете да разгледате как изглежда в суров вид новия ни продукт.

Обемни фигури от зелен мъх

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.