Mъховете в природата като натурално средство за брандиране и истински зелена реклама | BIOboard

Mъховете в природата като натурално средство за брандиране и истински зелена реклама

15.05.2014

Мъховете са едни от най-старите и разпространени в природата растителни видове. Те покриват значителна част от земната повърхност. В природата съществуват различни видове мъхове, които дори под дебелата снежна покривка остават вечно зелени и са невероятно красиви, даже и изсъхнали. Тази зеленина се поддържа лесно, има силен аромат, ефектна е, създава чувство на мекота, комфорт и усещане за разходка в гората. 

Мъхът в природата

Осъзнавайки естествените качества на мъховете, разработихме технология за изобразяване на различни знаци, обемни форми и инсталации в областта на рекламата изцяло от естествени мъхове. Опитът ни показва, че те не само допринасят за изключително интересна и приятна за окото рекламна комуникация, но и категорично идентифицират нашите клиенти като “зелени”, благодарение на натуралния им външен вид и близост до природата.

Зелени стени от мъх за събития

 

За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. На снимкaтa по-долу можете да разгледате как изглежда в суров вид новия ни продукт.

Обемни фигури от зелен мъх