Зелени стени | Зелена реклама | Плочки скандинавски мъх | BIOboard

Направи си сам интериор с плочки MOSS design by BIOboard

01.07.2015

От началото на месец юли 2015 година БИОборд ЕООД организира акция под надслов Направи си сам интериор с плочки MOSS design by BIOboard. Само сега любителите на естествено зеления интериор могат да закупят единични бройки плочки мъх в квадратна форма със стандартизиран размер 50 на 50 см. Цената на един брой плочка е съобразена с пазарната цена на еквивалентен размер алтернативна луксозна декорация за стена - тип картина или пано. Плочките мъх са в пакет по два броя като разполагаме с различни цветове.
Произволен брой плочки от мъх могат да бъдат свободно разположени под формата на пъзел според личните предпочитания с цел постигане на ефектни декорации на интериорни пространства. Допълнително всеки може да им постави рамка по свои собствен вкус.
 
 
Монтажът се извършва тривиално върху всякакви повърхности - тухла, бетон и гипс картон подобно на закачане на картина. Указанията могат да се намерят в пакетите. Така лесно можете да "озелените" богато с плътен килим цяла интериорна стена собственоръчно като закупите необходимия брой MOSS плочки и ги долепяте последователно. Ще постигнете изящен естествено зелен интериор без нужда от поддръжка във времето. Нашият екип също може да извърши закачането вместо вас, ако пожелаете.
Офертата за поръчка на единични бройки MOSS плочки важи до изчепване на складовите наличности. Всеки споделил публикацията за акцията на MOSS design на личната си стена и харесал страницата ни във фейсбук, получава 10% отстъпка от цената на MOSS плочките! За повече информация и поръчки, моля пишете на нашата офис ел.поща office@BIOboard.bg.

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.