Зелени стени | Зелена реклама | Фигурални интериорни облицовки | BIOboard

Ново! Фигурални интериорни облицовки от скандинавски мъх

06.06.2017

Стенните облицовки от полярен мъх са една от най-актуалните тенденции в интериора, използват се за всякакви помещения, не изискват поддръжка, създават уют в помещенията и най-важното ни предразполагат да развихрим креативността и въображението си.

В ролята си на водещ производител и официален вносител на интериорни стени и панели от горски мъх сме задължени да бъдем винаги в крак с последните иновации в областта на нестандартните и естествено зелени покрития в скандинавския дизайн.
 
 
БИОборд има удоволствието да Ви представи най-новото в тази сфера - т.нар. фигурални MOSS design панели, които предлагаме едва от началото на тази година и вече предизвикват сериозен интерес, а архитекти и интериорни дизайнери прилагат успешно в свои проекти. Фигуралните панели MOSS design се монтират лесно и удобно, както самостоятелно като картини и акцентни пана, така и разположени във формата на невероятно красиви декоративни стени с висока творческа стойност. Разнообразието от цветове и щампи Ви предоставя възможност да съчетаете перфектно зелените пана със стила на Вашия проект и геометрията на дизайна. Предлагаме на Вашето внимание само няколко от възможните разновидности, част от които вече могат да се видят в чисто новия салон на открито на Secret by Chef Petrov-Sofia на бул."Цар Освободител" 12 в гр. София, където са в перфектно съчетание с изисканата висша кухня и неповторимото за България истинско пет звездно обслужване в ресторанта.