Зелени стени | Зелена реклама | Фигурални интериорни облицовки | BIOboard

Ново! Фигурални интериорни облицовки от скандинавски мъх

06.06.2017

Стенните облицовки от полярен мъх са една от най-актуалните тенденции в интериора, използват се за всякакви помещения, не изискват поддръжка, създават уют в помещенията и най-важното ни предразполагат да развихрим креативността и въображението си.

В ролята си на водещ производител и официален вносител на интериорни стени и панели от горски мъх сме задължени да бъдем винаги в крак с последните иновации в областта на нестандартните и естествено зелени покрития в скандинавския дизайн.
 
 
БИОборд има удоволствието да Ви представи най-новото в тази сфера - т.нар. фигурални MOSS design панели, които предлагаме едва от началото на тази година и вече предизвикват сериозен интерес, а архитекти и интериорни дизайнери прилагат успешно в свои проекти. Фигуралните панели MOSS design се монтират лесно и удобно, както самостоятелно като картини и акцентни пана, така и разположени във формата на невероятно красиви декоративни стени с висока творческа стойност. Разнообразието от цветове и щампи Ви предоставя възможност да съчетаете перфектно зелените пана със стила на Вашия проект и геометрията на дизайна. Предлагаме на Вашето внимание само няколко от възможните разновидности, част от които вече могат да се видят в чисто новия салон на открито на Secret by Chef Petrov-Sofia на бул."Цар Освободител" 12 в гр. София, където са в перфектно съчетание с изисканата висша кухня и неповторимото за България истинско пет звездно обслужване в ресторанта.

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.