Зелена реклама | Зелени стени | BIOboard

Какво се случи на Buildingstyle 2016 през очите на БИОборд?

27.11.2016

И тази година по традиция в град Банско се състоя строително-архитектурния форум Buildingstyle в периода 24-27 ноември, а щандът на фирма БИОборд беше разположен в залата за кафе паузи на конферентната сграда към хотел Астера и внасяше зеленина и свежест, контрастирайки на фона на всички останали материали в областта на строителството и интериора.
БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSSdesignWILD с уникална мостра под формата на красива картина и най-новите Grass Green цветове (light и dark) на познатите ни скандинавски мъхове MOSS design Новият продукт от серията WILD (на снимката горе вдясно) представляваше творческа комбинация от различни естествени горски видове - мъхове и лишеи, коренчета, листа от евкалиптово дърво,папрати, диво грозде и други типове зеленина.
 
Пана от полярен мъх на Събитие за архитекти
Оригиналното излъчване на изложените мостри привлече десетки водещи архитекти и специалисти в бранша, които имахa възможност да се запознаят с качествата на естествено зелените интериорни пана от близо. Гостите на щанда получиха информация от кухнята за производството и високото ниво на изработка на максимално обогатените с мъх зелени панели MOSS decor. Не на последно място посетителите заявиха участие в томболата на БИОборд като оставиха своята визитка в специално подготвена купа.
 
Скандинавски мъх с нови цветове
Наградата в томболата представляваше красива бяла рамка с тъмно зелен горски мъх, която отиде в ръцете арх. Светлана Вълева от Габрово, чиято визитна картичка изтеглиха от купата безпристрастно най-малките посетители на форума. За да стане още по-интересно и да се запази интригата, БИОборд бяха подготвили и втора награда - черна рамка със светло зелен полярен мъх. Този път арх. Боряна Христова от Пловдив демонстрира бързи реакции и завидни знания като отговори на всички въпроси за качествата на скандинавските мъхове и така грабна втората картина. След томболите купонът продължи на пълна пара, а с музика и танци вечерта неусетно се изниза. Остана прекрасното усещане от празника, наречен Buildingstyle 2016, удовлетвореността от свършената работа и срещите с приятели.
 
 
Зелени пана от мъх представи БИОборд
 
 

 

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.