Съвети | BIOboard

Съвети

БИОборд ви съветва ...

С повече от 10 години опит в тясната сфера на зелената декорация и екологична рекламна комуникация, БИОборд ви съветва, когато избирате зелена стена от мъх или други видове растения се доверете на опитни изпълнители в бранша на зелените интериорни решения. Силно препоръчително е изпълнителите на този вид интериорни решения да са специалирани в тази сфера като основна дейност, а не просто като странична възможност за доходи, за да бъдат максимално компетентни в съветите към вас, както и да се отнасят адекватно към евентуална нужда от последваша поддръжка. Клиентите в портфолиото на изпълнителя са от водещо значение при избора на изпълнител - успешно изпълнените проекти за големи компании са до голяма степен гаранция за качеството, което получавате доверявайки се на изпълнителя. Цената е изключително важен фактор при избора на изпълнител, но този компонент не трябва да бъде водещ, а само един от изброените по-долу:

Важни 8 въпроса по тежест, на които трябва да си отговорите при избор на изпълнител на Вашата интериорна стена от мъх или зеленини:

1. Как изглежда крайния резултат от изработката ? 

2. Качествено ли са изпълнени проектите им в портфолиото им?

3. За какви клиенти са работили?

4. Това ли е основната дейност на изпълнителя или е странична/вторична услуга в неговото портфолио? 

5  Каква поддръжка предлагат при евентуална необходимост? 

6. Каква е цената на продукта?

7. Работили ли за чуждестранни клиенти?

8. Колко проекта са реализирани с конкретния продукт , на който сте се спрели?

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.
Прочети повече
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ

29.01.2020

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ

Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх.
Прочети повече
К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.
Прочети повече
Без общински разрешителни за билборди чрез почистване (зелени графити)?

10.10.2013

Без общински разрешителни за билборди чрез почистване (зелени графити)?

Зелените графити чрез почистване е начин да рекламирате на открито оригинално, нестандартно, целенасочено към желаните клиенти и не на последно място - екологично.
Прочети повече