Предимства | BIOboard

Предимства

Успокояващ ефект
Зелените стени на BIOboard намаляват стреса и облекчават умората. Предимството на този тип креативно вертикално озеленяване е неповторимата зелена визия и усещане за автентична свежест, намалява стреса и облекчава умората, подобряват микроклимата в помещенията.

Ценово ефективни
Голямото предимство пред традиционното вертикално озеленяване /вертикални градини/ с поливни системи е, че MOSS design by BIOboard не изисква поддръжка, поливане и подрязване, не задържа прах и е негоримо. Ще ви радват години наред като това ги прави ценово ефективно решение, поради това, че инветицията е само в началото и не се очакват постоянни разходи по поддръжка на зеленината.

Отличителни и запомнящи се
Поради уникалната си външност и свежо излъчване зелените стени от BIOboard са отличителни и запомнящи се. Те променят изцяло облика на помещението, създават неповторимо настроение, както никой друг интериорен акцент.
Зелените стени на БИОборд са силно въздействащи. Те са оригинални и неустоими, на разнообразни и неочаквани местоположения в интериора, визуално нестандартни и много впечатляващи. За тях се говори в социалните мрежи  и са винаги повод за разговори с приятели или гости в дома или офиса.  

И не на последно място, екологични

 

Сподели