Събития | BIOboard

Събития

БИОборд с атрактивно участие в юбилейното пето издание на Dibla > People 2020

Най-голямата платформа за интериор DIBLA събра 100 от топ дизайнерите в България на конференцията DIBLA>People 2020, провела се в периода 25 - 27 септември 2020 в СПА Хотел Двореца в гр. Велинград. За пореден път БИОборд подкрепи събитието и представи своите свежи продукти пред амбициозните професионалисти. Презентацията на Любомир Любомиров от БИОборд беше интригуваща за публиката и всеки, който поиска, лично разгледа и се докосна до основните "инструменти" на иновативната компания, а именно - няколко вида естествен мъх и над 10 вида естествени презервирани растения. Креативните специалисти в областта на дизайна и архитектурата получиха важна информация от кухнята на БИОборд и много любопитни факти около производството и инсталацията на зелени стени и пана от мъх и растения MOSS wild.

Повече за събитието четете секцията новини за зелени стени за интериор.

 

Конференция Дибла Велинград

Презентация БИОборд - зелени стени и скандинавски мъх

За екипа на БИОборд беше повече от удовоствие да изкараме тези 3 чудесни дни в компанията на всички тези талантливи дизайнери и архитекти, както и с екипът на Дибла. Благодарим на всички за големия интерес и внимание към бранда ни!

Dibla Design People 2019 - БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild"

През първата седмица на април „Дибла“ отново събра повече от 100 от най-изявените родни дизайнери и представители на 13 от водещите фирми в бранша на ежегодната конференция Design People в гр.Пловдив. БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България. Снимки и повече информация за събитието.

BUILDINGSTYLE 2017 – 15 години от началото - БИОборд на юбилейната 15-та конференция в Банско

По традиция БИОборд все участие и в 15-тия юбилеен конгрес проведен в град Банско под надслов - "BUILDINGSTYLE 2017 – 15 години от началото". БИОборд представи иновативни панели от полярен мъх , които се напсват пъзеловидно и образуват различни форми. Фигуралните панели от мъх за собствен монтаж бяха също така един от акцентите , които БИОборд показа на заинтересованите посетители на щанда ни. 

 

Архитектурен конгрес Buildingstyle 2016

И тази година по традиция в град Банско се състоя строително-архитектурния форум Buildingstyle в периода 24-27 ноември, а щандът на фирма БИОборд беше разположен в залата за кафе паузи на конферентната сграда към хотел Астера и внасяше зеленина и свежест, контрастирайки на фона на всички останали материали в областта на строителството и интериора. БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSSdesignWILD с уникална мостра под формата на красива картина и най-новите Grass Green цветове (light и dark) на познатите ни скандинавски мъхове MOSS design Новият продукт от серията WILD (на снимката горе вдясно) представляваше творческа комбинация от различни естествени горски видове - мъхове и лишеи, коренчета, листа от евкалиптово дърво,папрати, диво грозде и други типове зеленина. Какво се случи на Buildingstyle 2016 през очите на БИОборд? 27.11.2016 И тази година по традиция в град Банско се състоя строително-архитектурния форум Buildingstyle в периода 24-27 ноември, а щандът на фирма БИОборд беше разположен в залата за кафе паузи на конферентната сграда към хотел Астера и внасяше зеленина и свежест, контрастирайки на фона на всички останали материали в областта на строителството и интериора. БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSSdesignWILD с уникална мостра под формата на красива картина и най-новите Grass Green цветове (light и dark) на познатите ни скандинавски мъхове MOSS design Новият продукт от серията WILD (на снимката горе вдясно) представляваше творческа комбинация от различни естествени горски видове - мъхове и лишеи, коренчета, листа от евкалиптово дърво,папрати, диво грозде и други типове зеленина. Пана от полярен мъх на Събитие за архитекти Оригиналното излъчване на изложените мостри привлече десетки водещи архитекти и специалисти в бранша, които имахa възможност да се запознаят с качествата на естествено зелените интериорни пана от близо. Гостите на щанда получиха информация от кухнята за производството и високото ниво на изработка на максимално обогатените с мъх зелени панели MOSS decor. Не на последно място посетителите заявиха участие в томболата на БИОборд като оставиха своята визитка в специално подготвена купа. Снимки и повече информация за събитието.

 

Зелени стени от мъх и други горски растения - конференция

Архитектурна конференция BUILDINGSTYLE 2014

За 12-та година се проведе архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2014. Събитието се проведе в СПА х-л Астера, гр. Банско от 27 до 30 ноември 2014 г. Разположените на щанда на БИОборд зелени стени и пана от мъх получиха огромен интерес от страна на архитекти, интериорни дизайнери и други специалисти в бранша като щандът се превърна в най-посещаваното място по време на конгреса.

BIOboard представя зелените стени от мъх на конференция архитекти

Във връзка с големия интерес от страна на строителния бранш по време архитектурната конференция и след нея, предлагаме на Вашето внимание информация за Скандинавските интериорни мъхове, за да се опитаме да бъдем полезни и да отговорим на по-голяма част от Вашите въпроси. Скандинавските мъхове, популярни в северните страни като ”мъхове на северния елен” от латинското им наименование, са естествено растение и защитен вид, който се развива в горски и планински райони, разположени около северния полюс. Растежът им е бавен като порастват средно с 0,5 см на година, образувайки красиви горски килими. Събират се строго контролирано и, както повечето видове мъхове и лишеи, се използват от човечеството заради химичния им състав, притежаващ антимикробни свойства. Също толкова успешно се обработват по специална технология и се прилагат от много години насам за интериорни декорации под формата на покрития за стени, декоративни картини, пана и други архитектурни акценти в помещенията.

 

Сподели