Декоративни панели от мъх в различни форми

Декоративен акцент от скандинавски мъх

През 2018-та година Билла България реализира основен ремонт и реновация на главния си офис, намиращ се на бул.България в гр.София. За основен акцент в офиса на компанията беше избрана зелена стена от скандинавски мъх изработена във формата на гигантски 5-метров часовник. Циферблатът му представлява карта с всички обекти на групата Rewe Group, към която принадлежи Билла България. 

Зеленото покритие от интериорен мъх е със светло зелен (spring green) цвят и придава неповторима свежест в новия офис на компанията.

 

Адрес на обекта: Офис Билла, Бул България 55, гр.София

Вид на зеленото покритие: Скандинавски мъх BIOboard

Цвят на покритието: Sping green

Размери: 500 на 280 см

Година на изпълнение: 2018 година