Вертикално озеленяване MOSS wild в Гранд Хотел Съни Бийч | BIOboard

Вертикални градини MOSS wild

Вертикално озеленяване MOSS wild в Гранд Хотел Съни Бийч

В рамките на своята програмата за обновяване на хотелския комплекс Гранд Хотел Съни Бийч в Слънчев бряг през март месец 2020, собствениците на хотела се довериха за пореден път на екипът на БИОборд, който буквално внесе природата в хотела и инсталира два броя зелени стени MOSS wild. Повече информация за други наши изработки, разположени в хотела можете да разгледате в галерията на проекта "Полярен мъх в к.к.Слънчев Бряг".

Вертикалното озеленяване от серията MOSS wild в Гранд Хотел Съни Бийч постави зелен интериорен акцент на две места в хотелският комплекс, а именно стола за хранене и лобито до изхода към басейна. На снимките те по-горе можете да разгледате снимки от зелената стена с размери 3 метр ана 1,5 метра намираща се на изхода за басейна. Вторият декоративен акцент сме разделили в отделна галерия, тъй като е специален с това, че зеленината прелива от стената към тавана.

Вертикалните градини от серията MOSS wild в хотела от естествени растения в презервиран вид: скандинавски мъх, топчест мъх и обикновен горски мъх, както и няколко вида папрати, бръшлян, евкалип, люлякови клони, диво грозде, други видове горски зеленини.

 

Дизайн: БИОборд 
 
Изработка зелена стена: БИОборд
 
Адрес: Гранд Хотел Съни Бийч, к.к.Слънчев бряг
 
Вид на зеленото покритие: зелени покрития серия MOSS wild
 
Видове растителност: Скандинавски и други видове горски мъх, акценти от естествен камък, евкалиптови клони, бръшлян, папрати, люлякови клони, плодове и разклонения от диво грозде
 
Размери: 3 m / 1.50 m
 
Година: 2020
 
Снимки: Гранд Хотел Съни Бийч