Зелени стени MOSSwild в Парк-Хотел Стара Загора | BIOboard

Вертикални градини MOSS wild

Зелени стени MOSSwild в Парк-Хотел Стара Загора

Финият интериор на ресторантa към комплекс Парк-Хотел „Стара Загора” е съобразен умело с обкръжаващата обстановка, а творческата композиция на естествено зелените стени от серията MOSS wild е наречена NATURE, за да бъде изцяло в унисон с разкриващата се през стъклените витрини природна картина. 

Зелените композиции MOSS wild by BIOboard в ресторанта са не просто зелени стени, а изкуство, създадено с емоция и радост от главния дизайнер и реализирани от екипа на БИОборд, и не на последно място - плод на една добра идея на архитекта на вътрешните пространства и желанието на собствениците да създадат едно различно заведение. Зелените стени не изискват поддръжка, специално осветление и поливна система, а повече за тях можете да прочетете на секцията за вертикалните градини MOSS wild на сайта ни.

Парк-Хотел „Стара Загора” e луксозен петзвезден комплекс, разположен край живописното езеро „Загорка” край града. Ресторантът към комплекса разполага с лятна градина на брега на езерото, а изгледът от заведението разкрива емблематична природна картина с плуващите във водите му диви патици, водни колела и пътеки за разходки в красивия горски парк в полите на Средна гора.

Интериорен проект: арх.Евелина Кирязова, http://e-archplan.com/

Дизайн зелени стени: БИОборд

Адрес: до живописното езеро „Загорка” до североизточния транспортен изход на Стара Загора за Казанлък и Русе, Стара Загора

Вид на зеленото покритие: зелени покрития серия MOSS wild

Видове растителност: 4 вида горски мъх, папрат, бръшлян, рускус и няколко вида евкалипт

Размери: 4 вертикални пана с размери 340 на 190 см и три броя кашпи с естествена презервирана растителност 200 на 30 см

Година на изпълнение: 2021 година