Зелени стени WILD в офиса на FlatexDegiro - етаж 15 | BIOboard

Вертикални градини MOSS wild

Зелени стени WILD в офиса на FlatexDegiro - етаж 15

Офисът на FlatexDegiro обхваща два етажа в Милениум център в град София. За да вдъхнат живот в отворените работни пространства по подобие на офисите им в Холандия, собствениците се довериха на богатия опит и креативност на БИОборд.

Екипът ни изработи уникални творчески композиции , състоящи се от различни видове естествен мъх и истински растения от серията MOSSwild, които инсталира върху носещи интериорни колони в офисите на 15-ти и 16-ти етаж в Миленим център.

Зелените стени от серията MOSSwild by BIOboard съдават красота и артистична обстановка във всяко помещение на цената на нулева поддръжка.

Разгледайте зелената стена с композиция от над 10 вида мъх в конферентната зала на 15-тия етаж в следващата галерия: Зелена стена с микс от мъхове.

Разгледайте и уникалните осем броя зелени стени с меланж от три цвята мъх на 16-тия етаж в същата сграда: Зелени стени с меланж от три цвята мъх.

Адрес: град София, Millennium Center, FlatexDegiro офис - 15-ти

Вид на зеленото покритие: зелени покрития серия MOSS wild

Видове растителност: 7 вида горски мъх, папрати, бръшляни, евкалипт, светло зелен spring green, medium и moss green скандинавски мъх

Размери:

Зелена стена 1: 2, 85 м. на 1, 38 м.

Зелена стена 2: 2, 54 м. на 1, 38 м.

Проект зелена стена: БИОборд

Година на изпълнение: 2021 година