Микс от три цвята скандинавски мъх в хотел Силвър | BIOboard

Зелени стени от мъх

Микс от три цвята скандинавски мъх в хотел Силвър

Силвър Хотел е от най-атрактивните 4* бизнес хотели в град София с разположене на бул. Симеоновско шосе 6.  Хотелът отваря врати за своите гости през 2007 година и все повече се налага като удобно място за отсядане по повод бизнес пътуване или просто посещение на столица с цел почивка. Отсядайки в Силвър Хотел, Вие ще почувствате перфектната комбинация от гостоприемство, уют, лично внимание и отношение.
През февруари 2020 година ръководството на хотела решава да внесе разнообразие в интериора на ресторанта в хотела. Така те се спряха на продукта MOSS design by BIOboard, тъй като интериорните зелени стени от тази серия създават усещане за близост до природата и въздействат релаксиращо и най-важното - не изискват поддръжка.

Интериорните пана чудесно се съчетават с дървения обков по стените на ресторанта и дървените рамки като дизайнът на естествено зеленото покритие представлява уникален микс от три цвята скандинавски мъх - светло зелен, тъмно зелен и средно зелен в съотношение 50% към 25% към 25%.

Архитекти и проектанти препоръчват приложението на зелени стени от скандинавски мъх в ресторанти и заведения, тъй като зеленото успокоява нервите и сваля напрежението. Използването на растителни мотиви (не просто зелен цвят) придава допълнително усещане за спокойствие, почти съизмеримо с това на разходка в гората.

Адрес: хотел Силвър, бул. Симеоновско шосе 6, гр. София,

Вид на зеленото покритие: Скандинавски мъх BIOboard

Цвят на покритието: Светло зелен  (spring green), тъмно зелен (moss green),  средно зелен (medium green)

Размери: два броя с размери 192 на 132 см и 162 на 112 см.

Година на изпълнение: 2020 година