За нас | BIOboard

За нас

BIOboard е компания с 10-годишен опит със зелените стени и зелено брандиране.

 

С екип от креативни ландшафтни архитекти и специалисти в областта на дизайна, ние сме професионалисти в проектирането, изработката и поддръжката на зелени стени, както и планирането и реализацията на нестрандартни и иновативни зелени рекламни кампании.

От 2009 година до днес сме реализирали проекти със зелени стени и еко реклама за над 150 различни компании, работещи в повече от 20 различни области и представящи български и международни брандове като: Кока-Кола, Банкя, Сладкарници НЕДЕЛЯ, LIDL, BILLA, Next Level, Unicredit Bulbank, ДСК, Telus и много други. 

Силно вярваме в идеята "да се говори по-малко, за да се действа повече". В този дух зелената пътека, по която вървим енергично повече от 10 години, създава богат опит в екипа ни от експерти, а характерните зелени следи, които рисуваме с деликатната палитра на BIOboard, докато вървим напред, отличават качеството на услугата и са основна причина за доверието, което нашите скъпи клиенти ни гласуват. 

Зелена пътека БИОборд

 

БИОборд е производител на зелени интериорни покрития от скандинавски мъхове, които осигуряват неповторима зелена визия и усещане за автентична свежест, намаляват стреса и подобряват околната среда. Прилагат се като естествено зелена нетрадиционна облицовка на цели интериорни стени, пана и картини, акценти и архитектурни елементи във всякакъв тип вътрешни пространства, дори и неосветени, за интериорно брандиране и декорация, и са чудесна предпоставка да развихрите възображението си. Интериорните пана не се нуждаят от специални грижи или поддръжка.

Сподели