Вертикална градина MOSS wild в сладкарница НИКО | BIOboard

Вертикални градини MOSS wild

Вертикална градина MOSS wild в сладкарница НИКО

В продължение на своята политика за зелена корпоративна идентичност на марката и изтънчен интериорен дизайн на своите обекти, сладкарници НИКО поставиха уникален творчески акцент в своя нов обект в Стара Загора, подобно на сладкарниците си в гр.София и гр.Асеновград (вижте повече зелените стени в сладкарница НИКО София).

Уникалната композиция от естествени растения е ефектно подчертаната от фино лед осветление, скрито в рамката на зелената стена.

Натуралната композиция MOSS wild by BIOboard в сладкарницата е не просто зелена стена, а истинско творчество, сътворено от главния дизайнер на БИОборд и реализирана с радост от целия екип. 

Интериорните зелени стени от серията МOSS wild създават усещане за близост до природата и въздействат релаксиращо. Характерното за тях е, че не изискват поливане, поддръжка или специални грижи, а същевременно са изградени от изцяло естествени растения в специално консервирано състояние.

Проект: БИОборд

Адрес: град Стара Загора

Вид на зеленото покритие: зелени покрития серия MOSS wild

Видове растителност: червена папрат, жълт и червена евкалипт, бръшлян, акценти от светло зелен spring green, плосък и топчест мъх

Размери: 490 см на 170 

Снимки: Сладкарници НИКО