Зелени стени | Зелена реклама | КАПИТАНОВ | Ginger Layout | BIOboard

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

20.11.2019

От началото на месец октомври новооткритият Ginger Layout ви приветства с "Добре дошли"! В края на месец септември в столичния мол Сердика беше открит Ginger Layout – заведение не само с безупречно качество на предлаганата храна, но и с емблематичен и неповторим интериор по авторски проект на Красимир Капитанов – Дизайнер на годината 2018. Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор. 

Зелена стена ресторант


Декоративните интериорни стени от серията MOSS wild бяха представени по-рано тази година в гр. Пловдив в рамките на Националния форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн Design > People пред водещи дизайнери и проектанти от представителите на БИОборд и намериха естествено приложение като основен интериорен акцент на терасата на заведението. Ето какво каза и самият Краси Капитанов за връзката на зелените вертикални градини с цялостната концепция на интериора:

"В този обект зелените вертикални градини на БИОборд имат не само естетически ефект, а допълват перфектно и променят изцяло контекста на цялостното дизайнерско решение! Благодаря на колегите за перфектното професионално отношение. Смело мога да добавя, че постигнатият резултат надхвърли моите очаквания!"

Зелена стена от скандинавски мъх и растения

Интериорните зелени стени от серията МOSS wild създават усещане за близост до природата и въздействат релаксиращо. Характерното за тях е, че не изискват поливане, поддръжка или специални грижи, изградени са от естествени растения в специално състояние като селекцията и богатството на растителните видове зависи от дизайнерската композиция и може да съдържа скандинавски и други видове горски мъх, евкалиптови клони, бръшлян, папрати, люлякови клони, диво грозде и т.н.

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

25.04.2019

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.