Зелени стени с жива природа в офиса на FlatexDegiro - етаж 15 | BIOboard

Вертикални градини MOSS wild

Зелени стени с жива природа в офиса на FlatexDegiro - етаж 15

Офисът на FlatexDegiro обхваща два етажа в Милениум център в град София. За да вдъхнат живот в отворените работни пространства по подобие на офисите им в Холандия, собствениците се довериха на богатия опит и креативност на БИОборд.

Екипът ни изработи уникални творчески композиции , състоящи се от различни видове естествен мъх и истински растения от серията MOSSwild, които инсталира върху носещи интериорни колони в офисите на 15-ти и 16-ти етаж в Миленим център.

Зелените стени от серията MOSSwild by BIOboard съдават красота и артистична обстановка във всяко помещение на цената на нулева поддръжка.

Разгледайте зелените стени с композиция от 7 вида горски мъх, папрати, бръшляни, евкалипт, светло зелен spring green, medium и moss green скандинавски мъх, намиращи се от двете страни на носеща колона в отвореното работно простраство на 15-тия етаж: Зелена стена в офис.

Разгледайте и уникалните осем броя зелени стени с меланж от три цвята мъх на 16-тия етаж в същата сграда: Зелени стени с меланж от три цвята мъх.

 

 

Адрес: град София, Millennium Center, FlatexDegiro офис - 15-ти

Вид на зеленото покритие: зелени покрития серия MOSS wild

Видове растителност: 10 вида горски мъх

Размери:

Зелена стена 1: 2, 90 м. на 1,40 м.

Проект зелена стена: БИОборд

Година на изпълнение: 2021 година