Зелени стени | Зелена реклама | Часовник от мъх | BIOboard

Часовник от скандинавски мъх

01.12.2018

Вече повече от 6 години БИОборд работи активно с архитекти и интериорни дизайнери по корпоративни проекти, но за съжаление рядко имаме възможност да обърнем достатъчно внимание на индивидуалните клиенти, които често проявяват интерес към по-малки картини и подаръчни артикули. Само през декември във връзка партньорството на БИОборд с Dibla Design Awards 2018 и големия интерес към подаръчни артикули по време на събитието предпразнично стартираме кампания за поръчки и закупуване на единични бройки часовници от мъх (30/30 см), единични бройки картини с размер 50/50см. или такива с размер 25/25см. Специално по повод празниците цените ще бъдат преференциални, а именно 70 лева за 25/25 см и 200/220 лева за 50 на 50 см. с рамка или без рамка, 150 лева за часовник с мъх (едноцветен мъх или микс от два цвята). Картините могат да бъдат със светло или тъмно зелен мъх с бяла рамка!

Часовник от скандинавски мъх Скандинавски мъх върху часовник

 

 

Последни новини

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

22.06.2020

БИОборд подкрепи кампанията БАЛКONA

БИОборд с готовност подкрепи кампанията, тъй като припознахме БАЛКONA в своите ценности, защото „БИОборд е компания със свободен дух и уважение към природата.

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

04.04.2020

Останете вкъщи и се насладете на дома си с повече зеленина от всякога!

В условията на извънредното положение по повод епидемията от Covid-19 eкипът на БИОборд работи от вкъщи и осъзнава позитивния ефект от зеленината в дома и необходимостта да разнообразим интериора си в този труден момент. Оставаме в пълна готовност за разговори и обсъждания на новите Ви идеи и проекти, на разположение сме за професионални консултации по телефон, дистанционни срещи и видео конферентни разговори.

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.