Успокояващ ефект | BIOboard

Успокояващ ефект

Зелените стени на BIOboard намаляват стреса и облекчават умората

Зеленото е най-успокояващият цвят. В целия цветови спектрум зеленото заема най-много място в сравнение с всички останали, защото е основен цвят в природата. Обикновенно се използва за успокояване и релакс. Препоръчва се, поне едно от помещенията, които обитваме ежедневно, да бъде в зелени тонове. Зеленото успокоява нервите и сваля напрежението. Използването на растителни мотиви (не просто зелен цвят) придава допълнително усещане за спокойствие, почти съизмеримо с това на разходка в гората. 

Посланието на BIOboard "Да поканим природата в дома си!" е своеобразен призив към тези, които проектират своя дом или обновяват интериора си, да изберат акценти в хармония с природата, защото растителните мотиви в дома или офиса са предпоставка за по-високо качество на живот.

Зелените стени MOSS design by BIOboard удовлетворят и най-взискателните вкусове на своите клиенти, които добре познават релаксиращите свойства на зеления цвят в съчетание с естествена растителност в интериора на цената на практически нулев ангажимент за поддръжка. Предимството на този тип креативно вертикално озеленяване е неповторимата зелена визия и усещане за автентична свежест, намалява стреса и облекчава умората, подобряват микроклимата в помещенията.

Поръчки за зелени панели от мъх по Ваши предпочитания за размери могат да стават по телефон или през контактната ни форма online.

   Зелена стена в офиса